DE ORGANISATIE

MAX VAN DEN BONGARD

| Student

JIJ & KVW?
Max zit momenteel 4 jaar in de Kerngroep maar hij deed echter al wat jaren mee als leiding. Hij was als kind ook altijd verbonden geweest met KinderVakantieWerk Beek. Zelf woont Max in Spaubeek waar wij ook bij de plaatselijke voetbalclub actief is. Bij KVW is Max de penningmeester, wat inhoudt dat hij verantwoordelijk is voor de centjes van KVW.

LAURA VLUGGEN

| Student

JIJ & KVW?
Laura is al heel wat jaren betrokken bij KinderVakantieWerk Beek! Ze heeft 4 jaar als kind mogen genieten van de leuke activiteiten die KVW biedt. Ook als leiding heeft ze de nodige ervaring opgebouwd. Na 5 jaar als leiding, is Laura KVW Beek eens van de andere kant gaan bekijken.
Binnen de kerngroep neemt ze de taak van voorzitter voor haar rekening. Zo zorgt ervoor dat vergaderingen in goede banen worden geleid en dat afspraken na worden gekomen.

TIM GIJZEN

| Begl. Crisis Opvang

JIJ & KVW?
Tim is al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht bij KVW Beek! 5 jaar als deelnemer,
5 jaar als leiding en al 10 jaar kerngroep. Naast KVW zit Tim in de Raad van 11 van de Baeker Pottentaote en speelt hij toneel bij Speelgroep Het Nieuwe Masker. Tim is de secretaris van KVW Beek. Daarnaast is hij de vertrouwenspersoon voor de  vrijwilligers en je zult hem vooral in de avondprogramma’s zien want spooktochten zijn zijn specialiteit!

ANNA SMEETS

| Student geneeskunde

JIJ & KVW?

Hoewel Anna als kind zelf nooit heeft meegedaan, heeft ze wel een vijftal jaar enthousiast mee kunnen doen als leiding en ben is ze zo bij de organisatie terecht gekomen. Anna studeert Biomedische Wetenschappen in Maastricht en werkt daarnaast nog op de versafdelingen in de Jan Linders. Als Anna daarna nog tijd over heeft, sport ze graag en gaat ze graag op reis of naar een festival of is ze bij haar vrienden te vinden. Anna hoopt nog heel veel leuke jaren deel uit te mogen maken van KVW Beek!

ANNE-LOES WOLFS

| Fiscaal Juridisch Medewerker

JIJ & KVW?
Anne-Loes is oorspronkelijk niet uit Beek, zij is namelijk opgegroeid in Susteren, waar zij samen met Ivo Held woont. Het is dan ook eenvoudig te raden dat zij via Ivo in KinderVakantieWerk Beek gerold is. Dit doet zij inmiddels 5 jaar.

BOBBIE HENDRIKS – WAGT

| Logistiek coördinator ziekenhuis

JIJ & KVW?
KinderVakantieWerk Beek is voor Bobbie al zo’n 10 jaar een vaststaand feit in de zomervakantie van het basisonderwijs. Zij heeft niet alleen meegedaan als kind, maar ook als leiding van de junioren en senioren. 2018 was haar eerste jaar in de Kerngroep. Bobbie houdt zich vooral bezig met spellen, maar ook Yoeri ondersteunen in de keuken als er met een kind een ongeluk is gebeurd. Tenslotte woont Bobbie in Elsloo samen met Mike Hendriks, die tegelijkertijd ook zitting heeft genomen in de kerngroep.

IVO HELD

Interieurbouwer / Meubelmaker

JIJ & KVW?
Ivo is opgegroeid in Papenhoven. Als kind heeft hij in Beek dus nooit meegedaan aan KVW Beek. Sinds 2006 is hij via toenmalige Kerngroepers gevraagd om deel te nemen aan deze week. In alle volgende jaren heeft Ivo een reputatie opgebouwd die vooral bestaat uit het winnen van de week. Na 11 jaar leiding en na het kopen van een woning in Susteren, was 2018 zijn eerste jaar als lid van de kerngroep.

IVO WINTRAECKEN

| Docent techniek

JIJ & KVW?
Met meer dan 20 jaar KVW (als deelnemer, leiding en kerngroep) zit KinderVakantieWerk echt in Ivo. Naast KVW helpt hij als actieve vrijwilliger binnen de gemeente Beek. Denk hierbij aan de Paasvee Jaarmarkt en is Ivo als oud prins lid van de raad van 11 van de Baeker Pottentaote.

MIKE HENDRIKS

| E-storingstechnicus USG

JIJ & KVW?
Mike zijn connectie met KinderVakantieWerk is vrij kort en vrij helder: Bobbie. In 2016 is hij begonnen met het draaien van senioren leiding. Dit is zo goed bevallen dat Mike graag een wat breder kijkje in de KVW wereld wilde nemen. Mocht er iets met een kind gebeuren, zal Mike ervoor zorgen dat de juiste EHBO-hulp verleend wordt.

YOERI CHARPENTIER

| Supply chain mederwerker

JIJ & KVW?
Als kind is Yoeri al in aanraking gekomen met KVW Beek. Hij heeft jaren als kind en later als leiding meegedaan. Door zijn studie heeft Yoeri noodgedwongen een pauze in moeten lassen, maar sinds enkele jaren is hij weer actief bezig met KVW. Je zult Yoeri vooral in de keuken vinden, want hij zorgt ervoor dat niemand in de week iets te kort komt op het gebied van eten en drinken.